Leg met kinderfotografie het individuele karakter van je kind vast

Het leven gaat hard voorbij, net als de kinderjaren van je zoon of dochter. Voor je het weet zijn ze volwassen en klaar om de vleugels uit te slaan. Wat dan overblijft zijn de herinneringen en een vlugge foto met de smartphone. Met professionele kinderfotografie kun je een niet alledaags portret van je kind laten maken. Een herinnering waarin het individuele karakter van je kind sterk tot uitdrukking komt. Een kwalitatieve weergave die recht doet aan de persoonlijkheid.

Professionele kinderfotografie is niet alleen een kwestie van goede apparatuur. De kwaliteit in het beeld onstaat met name als kinderen zichzelf kunnen zijn. Dat ze niet eens door hebben dat er een camera in de buurt is. Laat ze doen waar ze zin in hebben. Dat is voor mij ook altijd de uitdaging. Al jarenlang fotografeer ik met BOM Photography kinderen. Van intieme portretten tot kinderfeestjes. Bekijk voor een impressie 
kinderfotografie portfolio

De omgeving voor kinderfotografie wordt bepaald door waar je kind zichzelf kan zijn. In hun eigen omgeving voelen kinderen zich vaak het meest op hun gemak. Spelend in de tuin of in een natuurrijke omgeving in de buurt. Sommige kinderen zijn rustig en worden gesierd door eenvoud. Andere kinderen zijn heel uitbundig en komen tot hun recht op de foto met de favoriete bezigheid, speelgoed, omgeving of kleding.

Ook voor het vastleggen van kinderfeestjes biedt ik met kinderfotografie de juiste kennis en ervaring. Wilt u meer weten?
tarieven voor portretfotografie