Met portretfotografie een persoonlijkheid vangen

De kern van portretfotografie is het vastleggen van iemands persoonlijkheid. Het is de uitdaging om in een enkel beeld de veelzijdigheid van een persoon vast te leggen. De gezichtsuitdrukking, belichting, hoek van de lens, omgeving en de klik met de fotograaf spelen een belangrijke rol. Het is belangrijk dat iemand zichzelf kan zijn tijdens het maken van portretfotografie. Op een ontspannen manier heb ik interactie met jong en oud. Hieruit ontstaan spontane momenten die sprankelende portretfotografie opleveren.

De locatie bij portretfotografie speelt een belangrijke rol. De omgeving die u kiest hangt af van het doel van het portret, maar ook van uw persoonlijkheid. Voor bedrijfsfotografie is het bedrijf zelf de meest geschikte locatie. Voor meer persoonlijke portretfotografie kiezen veel mensen voor de eigen vertrouwde omgeving of buiten in de natuur. Anderen voelen zich prettiger in mijn fotostudio in Dordrecht.

Portretfotografie van een professionele fotograaf is om verschillende redenen interessant:

  • een mooi cadeau van kinderen aan de ouders
  • voor werkzoekenden op de CV en op social media als Facebook en Twitter
  • zelfstandigen die zichzelf willen presenteren
  • communicatie-uitingen van bedrijven
  • bij een artikel in een magazine

In mijn portfolio vindt u een keur aan eerder gemaakte portretten. Naast portetfotografie kunt u bij Bom Photography ook terecht voor kinderfotografie, modefotografie en een trouwreportage.

De kosten voor portretfotografie zijn bij Bom Photography helder. Er zijn twee uurtarieven, afhankelijk of u in de studio of op locatie wilt fotograferen. Voor portretfotografie in de studio in Dodrecht betaald u € 80,00 per uur. Op locatie kost portretfotografie € 85,00 per uur. 

Bekijk de tarieven